19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
DE PERSOON

Naomi Steylaerts, of zeg maar NOOOMI want zo spreek je mijn voornaam uit. Al twee decennia steek ik mijn curieuze neus in alles wat met drukwerk te maken heeft. Zo bouwde ik een schat aan ervaring en een betrouwbaar netwerk op. Met enorme goesting ging ik daarmee zelfstandig aan de slag.

NOOOMI staat synoniem voor een doorwinterde drukwerk-freak voor wie de gekste materialen of technieken geen geheimen hebben. Als senior print- en projectmanager ga ik complexe opdrachten enthousiast te lijf. Ik adviseer creatieve professionals op maat en onafhankelijk van drukkerijen. Met liefde neem ik al je praktische besognes uit handen en zorg ik ervoor dat het eindresultaat er precies zo uitziet als je voor ogen had.

CONTACT
DE FOCUS

NOOOMI wat & hoe?

Heb je een briljant idee voor een printopdracht maar geen flauw benul hoe je een volledige gevel moet wrappen, een gepersonaliseerd tapijt of akoestische beeldmuur kunt printen of hoe je aan je catalogus begint? Voor je ‘stochastisch raster’ of ‘collationeerblokjes’ kan zeggen, heb ik de juiste partijen voor je verzameld. Zo hoef jij je hoofd er niet meer over te breken.

Met mijn analytische en planmatige aanpak ben ik de engelbewaarder van jouw project. Dat begint bijvoorbeeld bij het vinden van de perfecte graficus of drukkerij, maar eindigt daar zeker niet. Van briefing tot oplevering kan jij rustig blijven ademen en erop vertrouwen dat zowel timing als budget onder controle zijn en technische uitdagingen onmiddellijk worden getackeld. Ondertussen zorg ik voor een heldere communicatie tussen alle betrokken partijen en neem ik locatiebezoeken én plaatsing voor mijn rekening. Hallelujah!

PORTFOLIO
NOOOMI plaatsingen
DE PROJECTEN

NOOOMI & jouw project?

Dankzij een persoonlijke benadering en kwalitatief maatwerk begint mijn opdracht waar het aanbod van online drukkers eindigt. Ben je dus op zoek naar een betrouwbare partner aan wie je al je speurwerk, onderhandelingen en de praktische uitvoering kunt toevertrouwen? Dan ben je bij NOOOMI aan het juiste adres.

Eerst een keer informeel kennismaken met een koffie erbij?

BOEK KOFFIEKLETS
DRUKWERK DILEMMA

Je hebt een drukwerk issue waar je steeds tegenaan loopt…
Jouw klant gaf je een uitdagende opdracht en je weet niet hoe eraan te beginnen…
Hoe vind je de juiste partij om een productie bij neer te leggen?
Volgens jouw drukker is iets onmogelijk maar jij hebt het al wel ergens gezien…
Je wil een verpakking of een display maken, maar hoe pak je dat aan?
NOOOMI analyseert jouw dilemma, schakelt haar ervaring én haar netwerk in en zorgt ervoor dat jij zelfverzekerd terug aan de slag kan.

BOEK NU