24939
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24939,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Herroepingsrecht en retourbeleid

 

1.1. Wanneer goederen of diensten aangekocht worden via de webshop van NOOOMI, beschikt de klant die tevens consument is over een herroepingsrecht.

 

1.2. Het herroepingsrecht houdt in dat de klant over een termijn van 14 dagen beschikt waarbinnen hij de overeenkomst zonder opgave van redenen kan herroepen. De termijn van 14 dagen start in geval van verkoop van goederen op het ogenblik dat de klant de goederen in zijn bezit heeft gekregen. Indien het om diensten zou gaan, dan start de termijn op de dag waarop de overeenkomst werd gesloten.

 

1.3 De klant dient NOOOMI via aangetekend schrijven in kennis te stellen van zijn of haar beslissing om gebruik te maken van het herroepingsrecht. De klant kan hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping dat te vinden is op de website van de FOD Economie. Het volstaat eveneens om een andere ondubbelzinnige verklaring af te geven waarin verklaard wordt de overeenkomst te herroepen.

 

1.4 De klant dient de goederen onverwijld en uiterlijk binnen 14 dagen na het verzenden van de kennisgeving van herroeping, terug te sturen naar de zetel van NOOOMI. De kosten verbonden aan het terugzenden zijn en blijven steeds ten laste van de klant.

 

1.5 NOOOMI vergoedt de klant alle van de klant ontvangen betalingen binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen, of in het geval van diensten binnen 14 dagen na ontvangst van de kennisgeving van de herroeping.

 

1.6 In geval van diensten verliest de klant zijn herroepingsrecht zodra NOOOMI de overeenkomst volledig heeft uitgevoerd.

 

1.7 Het herroepingsrecht kan niet uitgeoefend worden wanneer de goederen volgens specificaties van de klant vervaardigd zijn, of wanneer de vervaardigde goederen duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

Je zocht helemaal niet naar het retourbeleid maar was op zoek naar het verzendbeleid van de NOOOMI webshop? Dat kan je vinden via deze link