24943
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24943,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Verzendbeleid

 

1.1. NOOOMI verzendt naar België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Spanje, Portugal, Griekenland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg en Zweden. Dit verzendbeleid dekt geen verzending buiten de EU maar deze dienst kàn wel verzorgd worden in samenspraak op eenvoudig verzoek. Vanwege mogelijke douane formaliteiten die extra informatie kunnen vergen, is het aangewezen om even te overleggen.

 

1.2. Verzending gebeurt via B-Post of Fedex / TNT.

De webshop van NOOOMI selecteert voor jouw steeds automatisch de best mogelijke verzendoptie. Dit gebeurt op basis van het formaat, het gewicht en de eindbestemming van jouw totale bestelling. Deze verzendopties vind je onderaan jouw winkelmand pagina tijdens het check out proces.

 

1.3. Wat als er niemand aanwezig is op de bestemming op het moment van de levering?
B-Post: De chauffeur probeert jouw pakket bij de buren af te leveren of een veilige plek die jij als 2e optie hebt aangegeven in de B-Post app. Als dit niet lukt, gaat je pakket direct naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt.
FedEx / TNT: De chauffeur probeert jouw pakket bij de buren af te geven. Lukt dit niet, dan probeert hij de volgende werkdag opnieuw. Mocht ook de tweede bezorgpoging niet lukken, wordt jouw pakket afgeleverd bij de dichtstbijzijnde afhaalpunt

 

1.4. Levertermijn is sterk afhankelijk van wat je besteld hebt. Voor de luxe materialenbox kan je uitgaan van levering binnen de 2 werkdagen.

Was je niet op zoek naar het verzendbeleid maar eerder naar het retourbeleid? Dat kan je hier consulteren