-1
archive,tax-portfolio_category,term-verpakking,term-119,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Lambert etiketten product labels op kruidenpotjes portfolio

Product labels LAMBERT GOURMET FOODS

In samenwerking met Damien Raes ontwikkelde NOOOMI de nieuwe product labels voor het huismerk van Ets. J.L. Lambert, groothandel in delicatessen.
Alweer een heel apart project, zeker omdat dit etiketten zijn voor uiteenlopende soorten verpakkingen. Lambert verkoopt namelijk glazen potten en flessen, snoepzakjes, mica  verpakkingen voor cake, blikjes en ga zo maar door. We maakten dus verschillende formaten die nadien nog gepersonaliseerd konden worden binnen het bedrijf zo gauw de inhoud van een bepaalde verpakking vast lag. Zij hebben daar een speciale in house label printer voor staan.
Het was even zoeken welke drager het best geschikt was voor de metallic kleur én tegelijk nog goed te bedrukken door de label printer. Een degelijk laminaat bleek de oplossing voor al onze zorgen.
Deze product labels zijn gedrukt in digitale rotatie zoals je kan zien op de beelden van tijdens de productie. Uiteraard bij een drukkerij die voeding gecertificeerd is. Wist je trouwens dat ik ontzettend blij wordt van het geratel van de persen, de geur van inkten en alle technische variabelen die hierbij komen kijken?

Dat is ongetwijfeld de reden waarom ik de juiste vrouw ben voor deze job. Laat me jou ook bijstaan… en contacteer me vrijblijvend.

Productfotografie: Anka Van Raemdonck, Samsuffit
Meer van deze labels zien op de productverpakkingen? Dan zoek je dit instagramfilmpje