21841
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21841,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
LED-beeldmuur DAMIAAN MUSEUM portfolio LED-beeldmuur montage opbouw expositie Damiaan museum LED-beeldmuur damiaan museum tentoonstelling expo portfolio LED-beeldmuur damiaan museum installatie portfolio

LED-beeldmuur DAMIAAN MUSEUM

In samenwerking met Twin Design produceerde NOOOMI deze modulaire LED-beeldmuur voor het Museum Pater Damiaan.
Elk beeld is afzonderlijk vervangbaar doordat de muur verdeeld is in allemaal aparte kaders van verschillende formaten die samen een keurige rechthoek vormen.

Elke kader is perfect uitgelicht door een reeks LED lampjes en voorzien van een speciaal geprint doek dat er strak in opgespannen wordt. Om dit effect te bereiken, kozen we bewwust voor een materiaal dat speciaal is ontwikkeld voor uitlichting langs achteren. Dit zorgt mee voor een mooi diffuse lichtverdeling. Bovendien zijn de beelden hierop gedrukt in een speciale print modus die zwaardere inktdekking voorziet dan normaal. Zo blijven de kleuren knallen, ook als er sterk ligt achter zit.
Geef toe dat de verlichting écht een dimensie toevoegt aan deze muur: je creëert met een LED-beeldmuur beelden die er uit springen en een sterke indruk nalaten op de bezoeker.

Standaard stretchframes en peesdoeken bestel je makkelijk via deze link in mijn shop. ook met LED

Ben je al even op zoek naar een complexere oplossing op maat zoals in het Damiaanmuseum? Ik kom graag naar je toe voor een opmeting en om de mogelijkheden samen te overlopen. Geef me gerust een seintje!

trefwoorden:

museum beeldmuur foto beeldmuur lichtbak led kunst peesdoek verwisselbaar plaatsing digitaal grootformaat interieur

Datum

5 mei 2017

Categorie

beeldmuur, museum, plaatsing, textiel