21841
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21841,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
LED-beeldmuur DAMIAAN MUSEUM portfolio LED-beeldmuur montage opbouw expositie Damiaan museum LED-beeldmuur damiaan museum tentoonstelling expo portfolio LED-beeldmuur damiaan museum installatie portfolio

LED-beeldmuur DAMIAAN MUSEUM

In samenwerking met Twin Design produceerde NOOOMI deze modulaire LED-beeldmuur voor het Museum Pater Damiaan.
Elk beeld is afzonderlijk vervangbaar doordat de muur verdeeld is in allemaal aparte kaders van verschillende formaten die samen een keurige rechthoek vormen.

Elke kader is perfect uitgelicht door een reeks LED lampjes en voorzien van een speciaal geprint doek dat er strak in opgespannen zit. Om dit effect te bereiken, kozen we bewust voor een materiaal dat speciaal is ontwikkeld voor uitlichting langs achteren. Dit zorgt mee voor een mooi diffuse lichtverdeling. Bovendien zijn de beelden hierop gedrukt in een speciale printmodus die zwaardere inktdekking voorziet dan normaal. Zo blijven de kleuren knallen, ook als er sterk ligt achter zit.
Geef toe dat de verlichting écht een dimensie toevoegt aan deze fotowand: je creëert met een LED-beeldmuur sprekende beelden die er uit springen en een sterke indruk nalaten op de bezoeker.
Je kan er ook voor kiezen om geen LED te gebruiken, maar in de plaats daarvan een akoestische oplossing te verstoppen in deze kaders. Mogelijkheden genoeg!

Ben je al even op zoek naar een complexere oplossing op maat zoals in het Damiaan-museum? Vind je deze niet meteen bij de online drukkers? Niet getreurd, er kan echt wel veel meer dan wat standaard wordt aangeboden. Ik kom graag naar je toe voor een opmeting en om samen met jou de mogelijkheden samen te overlopen. Geef me gerust een seintje!

trefwoorden:

museum beeldmuur foto beeldmuur lichtbak led kunst peesdoek verwisselbaar plaatsing digitaal grootformaat interieur

Date

5 mei 2017

Category

beeldmuur, museum, plaatsing, textiel