21842
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21842,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
Apotheek Healthlounge geprint vasttapijt vloerkleed ginkgo print Healthlounge signalsatie apothekerskast categorie bordjes in goudkleur Muursticker met koppel erop in apotheek Healtounge bij zone gezondheid Signalisatie Apotheek Healthlounge OCR belettering aan kassa Signalisatie bordjes kidszone Apotheek Healthlounge portfolio

Signalisatie Apotheek HEALTHLOUNGE

in opdracht van Ars Pharma ontwierp Studio Boiler de visuele aankleding en signalisatie van Apotheek HEALTHLOUNGE.  Uiteraard mocht NOOOMI de productie en de plaatsing hiervan voorzien.

In deze zeer ruime apotheek in Geel centrum, voorzagen we tientallen zone bordjes bovenaan de kastenwanden. Op die manier vindt de bezoeker meteen waar hij of zij naar op zoek is. Om de natural cosmetics zone extra in de verf te zetten, werd een custom made vasttapijt met bladmotief voorzien in die zone. Dit zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk een shop-in-shop effect creëert. Ook de ronde vorm is speciaal voor deze locatie gesneden. Zag je trouwens dat de print matcht met de plexi in de lichtbak?

En er is meer te zien in deze zaak: grote muurstickers van vloer tot plafond bijvoorbeeld. Deze zorgen er onbewust voor dat de klant weet dat hij in de zone “vitaliteit” is aanbeland. Zo zie je maar. Soms spreek een beeld namelijk meer dan 1000 woorden. Andere foto’s werden geprint op verwisselbare peesdoek die in speedframes passen. Zo kan de apotheek heel makkelijk per seizoen een aangepast beeld tonen. Handig!
Wat ook vak terugkomt in apotheken zijn  beletteringen op de muur of op meubels. Ze ziet deze toepassing in het kassa-beeld.

ben je op zoek naar de materialen die we gebruikten voor de signalisatie bij Apotheek HEALTHLOUNGE?Ik zet ze even op een rijtje voor je:

  • bedrukte lichtbak panelen
  • muurstickers met mat laminaat
  • peesdoeken en speedframes
  • de zone bordjes zijn gemaakt van dibond
  • ook voor de beletteringen, het op maat gemaakt bedrukt tapijt en van die mooie gouden zone bordjes neem je best persoonlijk even contact op.
trefwoorden:

lichtbak tapijt panelen peesdoek plexi belettering muursticker behang winkel retail apotheek signalisatie plaatsing digitaal grootformaat interieur

Datum

25 maart 2020

Categorie

beeldmuur, interieur, plaatsing, retail, signalisatie, totaalproject