-1
archive,tax-portfolio_category,term-papieren-drukwerk,term-114,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Kunst catalogen Marriage Stories met op de achtergrond trouwjurken bij Campo en Campo in Antwerpen

Catalogen voor KoMASK

Productie coördinatie van de verschillende opeenvolgende jaargangen 2017, 2018, 2019, en 2020 van de Master Salon catalogen voor KoMASK.
NOOOMI verzorgde jaar na jaar het print management van deze wedstrijd catalogi.  Dit waren telkens best wel lijvige boeken, waarin alle deelnemende academies, de laureaten én alle geselecteerde kunstwerk uitgebreid aan bod komen. Daarom was de enige logische oplossing om te kiezen voor soft cover, brochures met rechte rug, gedrukt in groot formaat vellen offset. Voor het binnenwerk ging onze voorkeur uit naar voor Condat Silk, een degelijk gestreken papier. Op coated papier komen de beelden van de kunstwerken namelijk vel beter tot hun recht. Deze reeks is alweer een goed voorbeeld van een jarenlange vruchtbare samenwerking.

Spijtig genoeg was er ten gevolge van de C-crisis geen wedstrijdtentoonstelling in 2021 en 2022. En dus ook geen catalogen.
Maar daar kwam in 2023 gelukkig verandering in! Met een pracht van een wedstrijd en een imposante tentoonstelling “Marriage Stories” bij Campo & Campo, in samenwerking met Phoebus Foundation en Katoennatie. Deze editie kreeg de dikste catalogus ooit: 276p.

Copyright: KoMASK vzw
Koninklijke Maatschappij ter Aanmoediging der Schone Kunsten 1788
Vormgeving en zetwerk: De wereld van PIXel

Vind jij het ook belangrijk om erop te kunnen vertrouwen dat er iemand een deskundig oogje in het zeil houdt bij de productie van jouw offset project? Neem dan gerust contact met me op.

 

NOOOMI visitekaartjes met preeg

NOOOMI visitekaartjes

Mijn eigen NOOOMI visitekaartjes moet uiteraard een echt “visitekaartje” zijn… Daarom wilde ik er een aantal verschillende, als een soort micro-portfolio waarin mijn passie voor print reflecteert.
Ik zit momenteel aan 5 versies waarvan je er hier 2 kan zien: Eerst maakte ik chuncky business cards in duplex Olin Extra White met daarin een strakke blinddruk van mijn logo. Ik ben helemaal verliefd of reliëf in print dus dat was evident.
Een paar jaar later kwam hier ook een blauwe variant van dit prachtige jeanskarton. Deze jeanskaartjes – zoals ik ze liefdevol noem – zien er prachtig uit, maar als je ze kan voelen wordt je er nog blijer van. Superzacht vezelrijk materiaal. Je lijkt wel je favoriete jeansbroek te aaien. Wat eigenlijk logisch is, want dit materiaal bestaat grotendeels uit gerecycleerde denim vezels. Bonus: ik had de cliché van mijn logo al van de vorige productie, dus die kost viel weg bij de productie van versie 2.
Door het sobere design en de aard van mijn bedrijf, passen al deze kaarten toch wonderwel bij elkaar. Welke vind jij de leukste?

Benieuwd naar mijn andere 3 soorten NOOOMI visitekaartjes? Maak dan snel een afspraak en ik laat ze je met plezier allemaal zien en voelen.

(Foto’s: Baskerville)