21820
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21820,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Wedstrijd catalogen Marriage Stories met op de achtergrond vernissage receptie Kunst catalogen Marriage Stories met op de achtergrond trouwjurken bij Campo en Campo in Antwerpen offset catalogen softover portfolio catalogen portfolio european pasters printmaking 2019 catalogen portfolio gedrukte brochure open catalogen masters printmaking 2019 portfolio portfolio catalogen garenloos gebrocheerd boek open en toe catalogen masters printmaking 2018 portfolio portfolio catalogen master salon painting 2017 KoMASK quadri gedrukte wedstrijd catalogen master salon painting 2017

Catalogen voor KoMASK

Productie coördinatie van de verschillende opeenvolgende jaargangen 2017, 2018, 2019, en 2020 van de Master Salon catalogen voor KoMASK.
NOOOMI verzorgde jaar na jaar het print management van deze wedstrijd catalogi.  Dit waren telkens best wel lijvige boeken, waarin alle deelnemende academies, de laureaten én alle geselecteerde kunstwerk uitgebreid aan bod komen. Daarom was de enige logische oplossing om te kiezen voor soft cover, brochures met rechte rug, gedrukt in groot formaat vellen offset. Voor het binnenwerk ging onze voorkeur uit naar voor Condat Silk, een degelijk gestreken papier. Op coated papier komen de beelden van de kunstwerken namelijk vel beter tot hun recht. Deze reeks is alweer een goed voorbeeld van een jarenlange vruchtbare samenwerking.

Spijtig genoeg was er ten gevolge van de C-crisis geen wedstrijdtentoonstelling in 2021 en 2022. En dus ook geen catalogen.
Maar daar kwam in 2023 gelukkig verandering in! Met een pracht van een wedstrijd en een imposante tentoonstelling “Marriage Stories” bij Campo & Campo, in samenwerking met Phoebus Foundation en Katoennatie. Deze editie kreeg de dikste catalogus ooit: 276p.

Copyright: KoMASK vzw
Koninklijke Maatschappij ter Aanmoediging der Schone Kunsten 1788
Vormgeving en zetwerk: De wereld van PIXel

Vind jij het ook belangrijk om erop te kunnen vertrouwen dat er iemand een deskundig oogje in het zeil houdt bij de productie van jouw offset project? Neem dan gerust contact met me op.

 

Trefwoorden:

cataloog brochure drukwerk offset kunst catalogus papier

Date

20 november 2023

Category

museum, papier