-1
archive,tax-portfolio_category,term-textiel,term-117,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
FOMU mondmaskers

FOMU & Museum Plantin-Moretus & Museum Vleeshuis

NOOOMI  stikte eigenhandig de mooiste geprinte mondmaskers voor een aantal prominente Antwerpse Musea.

Zo  bestelde FOMU 4 verschillende limited editions (van telkens 25 stuks) met fotoklassiekers, te koop via hun webshop en via de museumshop. Voor deze unieke reeks creëerden we bovendien stoer zwart logo-label.

Museum Plantin-Moretus – hét drukkerijmuseum bij uitstek – gaf ons de opdracht om hun 285 katoenen maskers te produceren. Het ontwerp van deze stof is van de hand van de Antwerpse An Eisendrath van Studio Anorak. Deze duurzame mondkapjes zullen gedragen worden door het personeel. Ze zijn ook te koop via de fysieke winkel in het museum. Allen daarheen dus.

Uiteraard kon Museum Vleeshuis niet achterblijven: het design van de stof was wederom van An Eisendrath. Personeel én bezoekers liepen rond met de oude instrumenten van het museum op hun maskers.

Het spreekt voor zicht dat we alle maskers maakten uit 100% katoen, bedrukt met hypo-allergene inkten, vrij van zware metalen. Ze zijn uiteraard wasbaar op 60% en zelf kleurvast bij kookwas. En ja, mét ruimte voor een filter.

 

LED beeldmuur musea tentoonstelling expo

DAMIAAN MUSEUM

In samenwerking met Twin Design produceerde NOOOMI deze modulaire LED-beeldmuur voor het Museum Pater Damiaan. Elk beeld is afzonderlijk vervangbaar.

 

Als eerste ALLES WETEN over NOOOMI?
Ik beloof relevante content, geen spam.
Gegevens worden niet gedeeld met derden. Uitschrijven kan op elk moment.
(privacybeleid)