24966
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24966,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Zwevende backdrop voor Samsung Z flip4 en Z fold4 detailbeeld van zwevende backdrop voor Samsung Z Flip4 en Z Fold4 Zijaanzicht etalage Samsung Utrecht Samsung Store Hoog Catharijne met hoeketalage door Frankagterberg met backdrop door NOOOMI

Zwevende backdrop SAMSUNG

Voor de launch van de nieuwe Z Flip4 en Z Fold4 toestellen met plooibaar scherm, deed Samsung een beroep op Frank Agterberg/bca die deze bijpassende etalage met een zwevende backdrop van gevouwen Flip en Fold vormpjes ontwierp.

Zijn design was alvast geweldig, maar hoe moest ik ervoor zorgen dat alle elementen mooi in de etalage zouden blijven zweven? In een strakke grid, bovendien! Wees maar zeker dat hier een uitgekiende workflow en een paar dagen reken-en handwerk aan vooraf zijn gegaan. Maar 1 ding is zeker: meten is weten, ik blijf het zeggen!

Een extra uitdaging was het behoud van de vouw: de Flips en de Folds mochten absoluut niet vervormen, ook al zouden ze maanden in de etalage hangen. Gelukkig heb ik daarvoor dé perfecte kunststof gevonden. Mat, lichtgewicht en vormvast. Net wat we nodig hadden.

En dan was het ook nog de kunst om het kleurverloop te respecteren dat Frank Agterberg in het ontwerp gestoken had. Yes we can!

Wil je deze zwevende backdrop nu echt wel eens graag in het echt zien? Dan zal je vóór november 2022 een tripje naar Utrecht moeten maken en er bezoek brengen aan de indrukwekkende Samsung Experience Store of de eerste verdieping van de ultra-moderne Hoog Catharijne Mall.

Of check zeker ook deze Instagram reel die je een blik achter de schermen geeft tijdens “the making of”

Of ben je nu helemaal geïnspireerd geraakt en wil je graag eens een keertje sparren? neem gerust contact op.

Datum

17 augustus 2022

Categorie

interieur, plaatsing, raamdecoratie, retail, totaalproject

Als eerste ALLES WETEN over NOOOMI?
Ik beloof relevante content, geen spam.
Gegevens worden niet gedeeld met derden. Uitschrijven kan op elk moment.
(privacybeleid)
Als eerste ALLES WETEN over NOOOMI?
Ik beloof relevante content, geen spam.
Gegevens worden niet gedeeld met derden. Uitschrijven kan op elk moment.
(privacybeleid)