24862
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24862,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Cocktail menu laser gegraveerd triplex laser gegraveerd menu dubbelzijdig The Botanist Gin laser gegraveerd menu portfolio

Laser gegraveerd menu THE BOTANIST GIN

Laser gegraveerd menu THE BOTANIST GIN: cocktailmenu’s voor een pop-up beach bar in Oostende… Een kaart ontwikkelen die bestand is tegen zon, regen, wind en de zilte zeelucht, mét en duurzame uitstraling? No problemo. Ik lééf voor dit soort projecten. Hoe heerlijk is het als een PR-bureau zoals Oona Antwerp mij de kans geeft om vanaf de concept fase mee na te denken over de te gebruiken materialen en speciale druktechnieken? Samen kwamen we tot het idee om een laser gegraveerd menu te maken in dunne multiplex.
Doordat de tekst en het beeld via laser aangebracht worden op de panelen, krijgt de lay-out een natuurlijk ogend, bruinachtig effect. Zowaar inktvrije print dus! Bovendien is deze techniek ook nog eens ecologisch verantwoord én duurzaam! En geef toe, dit is wel écht classy hé, voor een strandbar in de koningin der badsteden, hé?

TIP:

Wil je deze techniek ook graag eens toepassen? Zorg dan zeker dat al je teksten en logo’s gevectoriseerd zijn. Beelden bij voorkeur ook, of zet ze desnoods om in rasters.
Eens sparren om samen te bekijken of jouw project geschikt is voor deze coole techniek? Contacteer me

Meer lezen over dit laser gegraveerd menu? Check zeker ook deze instagram-post

Datum

13 juni 2022

Categorie

paneel

Als eerste ALLES WETEN over NOOOMI?
Ik beloof relevante content, geen spam.
Gegevens worden niet gedeeld met derden. Uitschrijven kan op elk moment.
(privacybeleid)