24797
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24797,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
plexi oor display met reliëf plexi oor display met reliëfmet uv-druk en 3D plexi oor display met reliëf voor NORMAN portfolio

Plexi oor display met reliëf NORMAN

Deze strakke plexi oor display met reliëf is ontwikkeld naar ontwerp van Studio Boiler. Voor Hoorcentrum Norman maakten we dit muurpaneel waarop je de doorsnede van het menselijk oor ziet. Het formaat is 100x60cm. De combinatie van kwalitatieve UV-druk op een wit acrylaat paneel van 8mm dikte en een laser gesneden, complexe vorm in zwarte plexi geeft een mooi 3D-effect. Deze unieke productie is het resultaat van zorgvuldig maatwerk dat ik coördineerde bij 2 verschillende bedrijven. En zeker ook van zélf de handen uit de mouwen steken om de onderdelen feilloos op elkaar te monteren. Mission accomplished.

Aan de achterzijde van de display werd bovendien een aluminium ophangkader voorzien dat ietsje kleiner is dan het paneel. Zo kan de klant dit heel makkelijk “zwevend” monteren tegen de muur.

Uiteraard ben ik deze plexi oor display met reliëf zélf naar de klant gaan brengen. Voorzichtigheid vóór alles!

I love it when a plan comes together!
Zeker als je weet dat dit Hoorcentrum al heel lang aan het zoeken was naar een mooie, educatieve doorsnede van het oor om hun wachtkamer aan te kleden.

Loop je ook al even rond met een zot idee? Neem contact op en vertel me er alles over!

Datum

28 februari 2022

Categorie

interieur, paneel, retail, signalisatie