19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Over NOOOMI portretfoto

WIE IS NOOOMI?

Naomi Steylaerts, of zeg maar NOOOMI want zo spreek je mijn voornaam uit.
Al twee decennia zit ik met mijn curieuze neus in alles wat met drukwerk te maken heeft. Zo bouwde ik een schat aan ervaring en een betrouwbaar netwerk op. Met enorme goesting ging ik daarmee zelfstandig aan de slag.

 

NOOOMI, een doorwinterde drukwerk-freak voor wie de gekste materialen en technieken geen geheimen hebben. Als senior print- en projectmanager ga ik complexe opdrachten enthousiast te lijf. Ik ondersteun creatieve professionals met productie coördinatie op maat, onafhankelijk van drukkerijen. Geef al je praktische besognes uit handen en ik zorg ervoor dat het eindresultaat er precies zo uitziet als je voor ogen had.

CONTACT
FOCUS

NOOOMI wat & hoe?

Heb je een briljant idee voor een printopdracht maar twijfel je nog hoe je een gevel wrapt, een tapijt of akoestische paneel print of aan je catalogus begint?
Terwijl jij je hoofd zit te breken, heb ik de juiste partijen al voor je verzameld.

Jouw project krijgt een engelbewaarder met een analytische, planmatige aanpak: van briefing tot oplevering kan jij rustig blijven ademen en erop vertrouwen dat zowel timing als budget onder controle zijn en technische uitdagingen onmiddellijk worden getackeld. Ondertussen zorg ik voor een heldere communicatie tussen alle betrokken partijen. Locatiebezoek? Plaatsing? Bring it on!

Zoek je een partner voor al je speurwerk, onderhandelingen en de praktische uitvoering? Je hebt me gevonden.

Plan meteen je online kennismaking met een koffietje erbij!

Maak afspraak