-1
archive,tax-portfolio_category,term-paneel,term-113,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Laser gegraveerd menu THE BOTANIST GIN

Laser gegraveerd menu THE BOTANIST GIN: cocktailmenu’s voor een pop-up beach bar in Oostende… Een kaart ontwikkelen die bestand is tegen zon, regen, wind en de zilte zeelucht, mét en duurzame uitstraling? No problemo. Ik lééf voor dit soort projecten. Hoe heerlijk is het als een PR-bureau zoals Oona Antwerp mij de kans geeft om vanaf de concept fase mee na te denken over de te gebruiken materialen en speciale druktechnieken? Samen kwamen we tot het idee om een laser gegraveerd menu te maken in dunne multiplex.
Doordat de tekst en het beeld via laser aangebracht worden op de panelen, krijgt de lay-out een natuurlijk ogend, bruinachtig effect. Zowaar inktvrije print dus! Bovendien is deze techniek ook nog eens ecologisch verantwoord én duurzaam! En geef toe, dit is wel écht classy hé, voor een strandbar in de koningin der badsteden, hé?.

In september contacteerde Rémy-Cointreau me opnieuw voor een tweede versie van deze high end concktailmenu’s, nu voor Ukiyo in Gent. Ik denk dat ze tevreden waren!

TIP:

Wil je deze techniek ook graag eens toepassen? Zorg dan zeker dat al je teksten en logo’s gevectoriseerd zijn. Beelden bij voorkeur ook, of zet ze desnoods om in rasters.
Eens sparren om samen te bekijken of jouw project geschikt is voor deze coole techniek? Contacteer me

Meer lezen over dit laser gegraveerd menu? Check zeker ook deze instagram-post

plexi oor display met reliëf voor NORMAN portfolio

Plexi oor display met reliëf NORMAN

Deze strakke plexi oor display met reliëf is ontwikkeld naar ontwerp van Studio Boiler. Voor Hoorcentrum Norman maakten we dit muurpaneel waarop je de doorsnede van het menselijk oor ziet. Het formaat is 100x60cm. De combinatie van kwalitatieve UV-druk op een wit acrylaat paneel van 8mm dikte en een laser gesneden, complexe vorm in zwarte plexi geeft een mooi 3D-effect. Deze unieke productie is het resultaat van zorgvuldig maatwerk dat ik coördineerde bij 2 verschillende bedrijven. En zeker ook van zélf de handen uit de mouwen steken om de onderdelen feilloos op elkaar te monteren. Mission accomplished.

Aan de achterzijde van de display werd bovendien een aluminium ophangkader voorzien dat ietsje kleiner is dan het paneel. Zo kan de klant dit heel makkelijk “zwevend” monteren tegen de muur.

Uiteraard ben ik deze plexi oor display met reliëf zélf naar de klant gaan brengen. Voorzichtigheid vóór alles!

I love it when a plan comes together!
Zeker als je weet dat dit Hoorcentrum al heel lang aan het zoeken was naar een mooie, educatieve doorsnede van het oor om hun wachtkamer aan te kleden.

Loop je ook al even rond met een zot idee? Neem contact op en vertel me er alles over!

Als eerste ALLES WETEN over NOOOMI?
Ik beloof relevante content, geen spam.
Gegevens worden niet gedeeld met derden. Uitschrijven kan op elk moment.
(privacybeleid)
Als eerste ALLES WETEN over NOOOMI?
Ik beloof relevante content, geen spam.
Gegevens worden niet gedeeld met derden. Uitschrijven kan op elk moment.
(privacybeleid)