-1
archive,tax-portfolio_category,term-raamdecoratie,term-126,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Zwevende backdrop SAMSUNG

Voor de launch van de nieuwe Z Flip4 en Z Fold4 toestellen met plooibaar scherm, deed Samsung een beroep op Frank Agterberg/bca die deze bijpassende etalage met een zwevende backdrop van gevouwen Flip en Fold vormpjes ontwierp.

Zijn design was alvast geweldig, maar hoe moest ik ervoor zorgen dat alle elementen mooi in de etalage zouden blijven zweven? In een strakke grid, bovendien! Wees maar zeker dat hier een uitgekiende workflow en een paar dagen reken-en handwerk aan vooraf zijn gegaan. Maar 1 ding is zeker: meten is weten, ik blijf het zeggen!

Een extra uitdaging was het behoud van de vouw: de Flips en de Folds mochten absoluut niet vervormen, ook al zouden ze maanden in de etalage hangen. Gelukkig heb ik daarvoor dé perfecte kunststof gevonden. Mat, lichtgewicht en vormvast. Net wat we nodig hadden.

En dan was het ook nog de kunst om het kleurverloop te respecteren dat Frank Agterberg in het ontwerp gestoken had. Yes we can!

Wil je deze zwevende backdrop nu echt wel eens graag in het echt zien? Dan zal je vóór november 2022 een tripje naar Utrecht moeten maken en er bezoek brengen aan de indrukwekkende Samsung Experience Store of de eerste verdieping van de ultra-moderne Hoog Catharijne Mall.

Of check zeker ook deze Instagram reel die je een blik achter de schermen geeft tijdens “the making of”

Of ben je nu helemaal geïnspireerd geraakt en wil je graag eens een keertje sparren? neem gerust contact op.

Plaatsing van raamstickers logobelettering op glazen deur portfolio

Plaatsing van raamstickers AR.M JEWELRY

Toen mijn favoriete juweel ontwerpster, de Grieks-Antwerpse Anna Rosa Moschouti, belde voor de plaatsing van raamstickers op de etalages van haar flaship store, was ik meteen enthousiast.
Anna Rosa is van opleiding architect en ontwerpt minimalistische, duurzame juwelen. Haar unieke sobere stijl vind je ook terug in het interieur van de AR.M Flagship Store die zich in de Antwerpse Kloosterstraat bevindt.

We creëerden een “box within a box”: de ramen van de etalages werden optisch verkleind door het aanbrengen van een soort frame in stickerfolie. Dit diende zo als focus kader waar de blik van de voorbijganger haast automatisch naartoe trekt. En dat is wat je wil hé: de aandacht echt op de kleine juwelen vestigen. Qua kleur viel onze keuze al snel op een matte taupe-toon. Onderin deze raamstickers hebben we subtiel het AR.M logo uitgespaard.
Op de inkomdeur deden we dan weer net het omgekeerde: door de fijne belettering blijft de glazen deur wel helder en doorzichtig zodat de klanten zich welkom voelen om de zaak binnen te stappen.

Heb jij ook plaatsing van raamstickers nodig? Vertel me wat je zoekt

Benieuwd hoe zo’n plaatsing er dan juist aan toe gaat? bekijk hier het time lapse filmpje van de montage op instagram

logo raamsticker apotheek Spoele portfolio

APOTHEEK SPOELE

In opdracht van ontwerper Studio Boiler verzorgde NOOOMI voor de signalisatie bij Apotheek Spoele te Lokeren.

Als je even doorheen de beelden gaat, dan valt meteen de unieke eigenheid van deze apotheek op. Super leuk, want hier kregen we de kans om heel wat speciale technieken toe te passen.
Zo was er enerzijds de productie en plaatsing van de
raambelettering op de gelijkvloers én op het raam van het eerste verdiep (met hoogwerker uiteraard). Maar daarnaast vind je in het interieur heel wat prachtige 3D-letters terug die we in de juiste metallic kleur op maat maakten voor Apotheek Spoele. Er is zelfs een 3D pijl die achter het hoekje gaat! Tof hé? Let ook op het spel van licht en schaduw bij de haaks gemonteerde term “cosmetica”. Heel slim bedacht van Studio Boiler! Van dit soort creatieve ontwerpen wordt ik helemaal blij.

Dit zijn allemaal toffe dingen die je wel eens op pinterest of instagram ziet, die in jouw favoriete interieurtijdschrift staan, maar die je niet zomaar even snel online bestelt… en dan ben ik er dus voor jou.

Zullen we samen jouw dromen omzetten in werkelijkheid? Ik durf wedden dat ik je een oplossing kan bieden. Contacteer mij gewoon

Raamstickers LA CAVE AUX BULLES portfolio

Raamstickers LA CAVE AUX BULLES

EHBOntw_rp ontwierp deze prachtige raamstickers voor champagne-handel La Cave Aux Bulles op het Antwerpse Eilandje.  Deze mooie zaak is gelegen schuin tegenover het Red Star Line Museum en je er ook Red Star Line champagne kopen. Om dat leuke feit in de verf te zetten, verwijzen de raamstickers duidelijk naar de schepen van Red Star Line: je kijkt als het ware doorheen een patrijspoort van het schip de winkel binnen. Doordat het hier om bestickering van een bol raam gaat, is het effect dubbel geslaagd als je het mij vraagt! Sinds deze stickers er hangen, komt haast elke bezoeker die uit het museum wandelt even binnen voor een flesje bubbels. En dat was de bedoeling, natuurlijk.

NOOOMI produceerde de stickers voor deze parel en verzorgde de plaatsing door professionals.

Ben jij ook op zoek naar een upgrade voor je etalage zoals de Raamstickers bij La Cave Aux Bulles fo heb je een klant voor wie dit dé oplossing kan zijn om aandacht te trekken? Tof! Laat het me weten en ik denk graag met je mee. Ook voor professionele plaatsing kan ben ik je met alle plezier van dienst.

Liever ineens online de raamstickers bestellen? Dat kan ook! Lees dan zeker ook de aanleverspecificaties voor contoursnijden even grondig door. Je vind die link op de bestelpagina.

Als eerste ALLES WETEN over NOOOMI?
Ik beloof relevante content, geen spam.
Gegevens worden niet gedeeld met derden. Uitschrijven kan op elk moment.
(privacybeleid)
Als eerste ALLES WETEN over NOOOMI?
Ik beloof relevante content, geen spam.
Gegevens worden niet gedeeld met derden. Uitschrijven kan op elk moment.
(privacybeleid)