-1
archive,tax-portfolio_category,term-interieur,term-55,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

NORMAN Oor display

Deze strakke display met reliëf is ontwikkeld naar ontwerp van Studio Boiler. Voor Hoorcentrum Norman maakten we dit muurpaneel met de doorsnede van het menselijk oor, op een formaat van 100x60cm. De combinatie van UV-druk op een wit paneel van 8mm dikte met een lasergesneden complexe vorm is het resultaat van maatwerk dat ik coördineerde bij 2 verschillende bedrijven. I love it when a plan comes together!

beeldmuur large format zwartwit expo

STA.M Ondergronds in de Stad

Het Stadsmuseum van Gent hield in samenwerking met ROTOR een tentoonstelling “Ondergronds in de stad”, Twin Design bouwde de constructie en NOOOMI  zorgde voor het drukwerk: 11 zalen, 223 vierkante meter geprint behang, 345 reproducties in verschillende formaten op 5 verschillende materialen, 504 kleine paneeltjes met tekst bij de objecten.

beeldmuur focusmuur kastenwand

MIKO COFFEE

FIXDAWELL verzorgde de volledige make-over voor de showroom van MIKO koffie en NOOOMI mocht de de muren en de kastenwand wrappen. Ook het venster tussen kantoor en showroom werd mee van beeld voorzien.

Als eerste ALLES WETEN over NOOOMI?
Ik beloof relevante content, geen spam.
Gegevens worden niet gedeeld met derden. Uitschrijven kan op elk moment.
(privacybeleid)