-1
archive,tax-portfolio_category,term-museum,term-71,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
FOMU mondmaskers

FOMU & Museum Plantin-Moretus

NOOOMI  stikte eigenhandig de mooiste geprinte mondmaskers voor een aantal prominente Antwerpse Musea.

Zo  bestelde FOMU 4 verschillende limited editions (van telkens 25 stuks) met fotoklassiekers, te koop via hun webshop en via de museumshop. Voor deze unieke reeks creëerden we bovendien stoer zwart logo-label.

Museum Plantin-Moretus – hét drukkerijmuseum bij uitstek – gaf ons de opdracht om hun 285 katoenen maskers te produceren. Het ontwerp van deze stof is van de hand van de Antwerpse An Eisendrath van Studio Anorak. Deze duurzame mondkapjes zullen gedragen worden door het personeel. Ze zijn ook te koop via de fysieke winkel in het museum. Allen daarheen dus.

 

Het spreekt voor zicht dat we alle maskers maakten uit 100% katoen, bedrukt met hypo-allergene inkten, vrij van zware metalen. Ze zijn uiteraard wasbaar op 60% en zelf kleurvast bij kookwas. En ja, mét ruimte voor een filter.

 

beeldmuur large format zwartwit expo

STA.M Ondergronds in de Stad

Het Stadsmuseum van Gent hield in samenwerking met ROTOR een tentoonstelling “Ondergronds in de stad”, Twin Design bouwde de constructie en NOOOMI  zorgde voor het drukwerk: 11 zalen, 223 vierkante meter geprint behang, 345 reproducties in verschillende formaten op 5 verschillende materialen, 504 kleine paneeltjes met tekst bij de objecten.

offset cataloog softover

KOMASK

Productie coördinatie van jaargangen 2017, 2018 en 2019 van de Master Salon catalogen voor KoMASK.

Copyright: KoMASK vzw
Koninklijke Maatschappij ter Aanmoediging der Schone Kunsten 1788
Vormgeving: De wereld van PIXel

 

 

LED beeldmuur musea tentoonstelling expo

DAMIAAN MUSEUM

In samenwerking met Twin Design produceerde NOOOMI deze modulaire LED-beeldmuur voor het Museum Pater Damiaan. Elk beeld is afzonderlijk vervangbaar.