-1
archive,tax-portfolio_category,term-plaatsing,term-115,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
Logobelettering op glazen deur

AR.M JEWELRY

De Grieks-Antwerpse Anna-Rosa Moschouti is van opleiding architect en ontwerpt minimalistische, duurzame juwelen.
Haar sobere  stijl zie je ook terug in het interieur van de AR.M Flagship Store in de Antwerpse Kloosterstraat.

We creëerden een “box within a box”: de ramen van de etalages dienen als kader waar de blik van de voorbijganger haast automatisch naartoe trekt. We kozen een matte taupe-toon als raamfolie. Onder deze vensters hebben we subtiel haar logo uitgespaard.
Door de fijne belettering blijkt de inkomdeur helder en doorzichtig zodat iedereen zich welkom voelt.

 

raamstickers champagne winkel

LA CAVE AUX BULLES

EHBOntw_rp ontwierp deze prachtige raamstickers die verwijzen naar de schepen van Red Star Line voor champagne-handel La Cave Aux Bulles, gelegen tegenover het red Star Line Museum. Je kan er ook Red Star Line champagne kopen en dat moest in de verf gezet worden. NOOOMI maakte en plaatse deze parel.

beeldmuur large format zwartwit expo

STA.M Ondergronds in de Stad

Het Stadsmuseum van Gent hield in samenwerking met ROTOR een tentoonstelling “Ondergronds in de stad”, Twin Design bouwde de constructie en NOOOMI  zorgde voor het drukwerk: 11 zalen, 223 vierkante meter geprint behang, 345 reproducties in verschillende formaten op 5 verschillende materialen, 504 kleine paneeltjes met tekst bij de objecten.

beeldmuur focusmuur kastenwand

MIKO COFFEE

FIXDAWELL verzorgde de volledige make-over voor de showroom van MIKO koffie en NOOOMI mocht de de muren en de kastenwand wrappen. Ook het venster tussen kantoor en showroom werd mee van beeld voorzien.

LED beeldmuur musea tentoonstelling expo

DAMIAAN MUSEUM

In samenwerking met Twin Design produceerde NOOOMI deze modulaire LED-beeldmuur voor het Museum Pater Damiaan. Elk beeld is afzonderlijk vervangbaar.